středa 26. listopadu 2008

Když se ovoce stane e-shopem


V září jsme se se ženou rozhodli koupit si hodiny na zeď. Dlouho jsme hledali a mezi nekonečným množstvím tvarů, barev a provedení jsme hledali neco jednoduchého a přesto dokonalého. Ostatně tvary a barvy hodin, to by sám o sobě mohl být námět na dlouhou esej. Ale přeci jen po dlouhém hledání jsme našli takové hodiny, které splňovaly naše tvrdé nároky. Problémy se však teprve chystaly v záloze. Ono totiž najít to, co hledáte a mít něco takového doma je skutečně velký rozdíl.
Vše skončilo tím, že jsme si hodiny slavně objednali na e-shopu www.mandarinka.cz. Už mi to mohlo být podezřelé, že je to ovoce, co mi prodává zboží, ale řekli jsme si, že když jinde tyto hodiny nemají... No prostě čekali jsme slíbených 20 dnů na dodání zboží.. a pak ještě dalších 14. Pak se žena rozlobila a napsala tam dotaz ohledně dostupnosti a dodávky zboží. Opět bez jediné odpovědi. Smířili jsme se s tím, že obchod je mimo provoz, nebo majitel snad dokonce utrpěl nějaké vážné zranění, což bych mu nepřál.... Prostě jsme na celou objednávku zapomněli.
Až do dnešního rána, kdy přišel od jistého ovoce email s oznámením, že se mění způsob uložení osobních údajů a že teď musíme potvrdit, jestli chceme nadále dostávat nabídky o novinkách na mandarince. Alespoň to byl tedy důvod, že jsme se se ženou hezky nahlas zasmáli a tím náš den pěkně začal.
Snad jen jediné poučení z tohoto příběhu jsem si s sebou do života vzal. Mandarinku raději sním, než bych čekal, že mi něco prodá :-)

1 komentář:

  1. caute lidi, kdo ctete tento blog. Co rikate na ty hodiny, libi se vam tak jako nam? Bohuzel patrne nikdy nebudou nase...

    OdpovědětVymazat